top of page
Search
modrizvok

Nova serija zvočnikov PSB Imagine

Updated: Jun 25



Vrhunski zvok po neverjetni vrednosti

Serija Imagine ponuja vrhunski zvok z mislijo na cenovno dostopnost. Zvočniki, ki nosijo bogato akustično zapuščino, so natančno izdelani z vodilnimi tehnologijami, prenesenimi iz cenjene serije Synchrony. Imagine očara z zvokom in dizajnom ter zagotavlja spektakularno izkušnjo poslušanja, ki si jo zasluži vsak avdiofil.




Osupljiva jasnost

Impresiven bas. Polični model PSB Imagine B50 in samostoječa modela PSB Imagine T54 in T65 so varljivo tanki, vendar se vsak edinstveno ponaša z zvokom, ki je v nasprotju z njihovo velikostjo, zaznamovan z ikonično naravno čistostjo, dih jemajočimi podrobnostmi in močnimi nizkotonskimi zmogljivostmi. Kljub kompaktnim zvočnikom in prostornini ohišja zvočniki serije Imagine delujejo s presenetljivo impresivnim odzivom nizkih tonov, ki presega pričakovanja.




Eleganca v vsaki podrobnosti

Minimalistično zasnovane omarice serije Imagine se brezhibno prilagajajo vsakemu notranjemu dekorju. Na voljo v elegantni satenasto črni in beli barvi, so njihove nevtralne možnosti zaključka klasične in prefinjene. Aluminijasti okrasni obročki in posneti robovi izboljšajo estetiko in se v popolnosti ujemajo s serijo PWM za podporo vseh nastavitev domačega kina.






0 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page