top of page
Išči

Pretočni ojačevalnik C 700 V2 BluOS je bil zasnovan za takojšnjo dostopnost glasbe. Povežite zvočnike, nato pa uporabite intuitivno aplikacijo BluOS Controller na pametnem telefonu, tablici, osebnem računalniku ali Macu, da izberete glasbo, ki jo želite poslušati. Slišati bo veličastno.


Prek izhodne stopnje HybridDigital UcD lahko C 700 V2 zagotovi 2×80 wattov neprekinjene moči in 2×120 vatov trenutne moči za enostavno reprodukcijo glasbenih prehodov. NAD-ov visoko učinkovit HybridDigital UcD dizajn ojačevalnika je znan po ultra nizkem šumu in popačenju skozi celoten zvočni pas, ne glede na obremenitev zvočnika. Združite to z nadgradnjo na DAC ESS Sabre ES9028 in V2 obljublja prefinjeno izkušnjo poslušanja, za katero sta značilni večja natančnost in globina, ki bo zagotovo navdušila tako avdiofile kot glasbene navdušence.
Zahvaljujoč elegantnemu, minimalističnemu dizajnu in vrhunskim materialom bo C 700 V2 pritegnil vse vaše čute – ne le sluh, ampak tudi vid in dotik. Ojačevalnik je v trdnem aluminijastem ohišju z elegantno sprednjo ploščo in 5-palčnim barvnim zaslonom visoke ločljivosti, ki prikazuje naslovnico albuma, napredek skladbe in sistemske nastavitve. Po menijih na zaslonu C 700 V2 lahko prilagodite nastavitve ojačevalnika s kontrolnim gumbom in navigacijskimi gumbi na sprednji plošči ali priloženim IR daljinskim upravljalnikom BC1.


Moderna klasika

Z vgrajenim Ethernetom in Wi-Fi ter omrežnim pretakalnikom, ki temelji na bogati, robustni programski platformi BluOS, ima C 700 V2 vse, kar potrebujete za predvajanje glasbe prek vaših najljubših zvočnikov. Z aplikacijo BluOS Controller lahko predvajate glasbo iz več deset različnih pretočnih in spletnih radijskih storitev ali predvajate glasbo, shranjeno na zunanjem pogonu, ki je priključen na vrata USB C 700 V2. Novost pri V2 je gramofonska stopnja s premikajočim se magnetom, tako da lahko povežete svoj gramofon, ne da bi potrebovali zunanji predojačevalnik. Kot vse komponente, ki podpirajo BluOS, tudi C 700 V2 podpira zvok visoke ločljivosti do 24-bitov/192 kHz in ima popolno zmožnost dekodiranja in upodabljanja MQA. S temi funkcijami lahko uživate v zvoku brez izgub in visoke ločljivosti iz storitev, kot so Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz in Tidal. C 700 V2 podpira Spotify Connect in Tidal Connect, tako da lahko nadzorujete predvajanje iz aplikacij za te storitve; in Apple AirPlay 2, tako da lahko pretakate glasbo iz naprav Apple in knjižnic iTunes. Glasbo lahko spremljate tudi z glasom z uporabo protokolov za glasovno upravljanje Amazon Alexa ali Apple Siri. NAD ponuja programska orodja, ki strokovnjakom za pametne domove omogočajo integracijo C 700 V2 v sisteme za avtomatizacijo doma Control4, Crestron, Elan, RTI in drugih. To omogoča nadzor nad predvajanjem glasbe, skupaj z drugimi domačimi sistemi, kot so razsvetljava, senčila, HVAC in varnost.


Dobro povezan

NAD C 700 V2 ima vgrajen tudi gramofonski MM predojačevalec in analogne stereo RCA vhode ter koaksialne in optične digitalne vhode za povezovanje CD predvajalnikov, igralnih konzol, medijskih adapterjev in drugih komponent. Na voljo so tudi vrata HDMI-eARC za povezavo HDTV s podporo za HDMI-ARC. To omogoča nastavitev glasnosti C 700 V2 z daljinskim upravljalnikom televizorja.


Poleg izhodov za zvočnik ima C 700 V2 izhodni priključek za globokotonec. Z aplikacijo BluOS lahko nastavite nastavitve nizko- in visokoprepustnega prehoda za brezhibno mešanje nizkotonca in glavnih zvočnikov ter dodate dva dodatna zvočnika BluOS za popoln 4.1-kanalni prostorski zvočni sistem Dolby. Da bi v celoti izkoristili svojo novo zmožnost prostorskega zvoka Dolby, NAD C 700 V2 podpira opcijsko korekcijo prostora. Preprosto kupite in aktivirajte licenco Dirac Live ter izmerite odziv svoje sobe s kalibriranim mikrofonom (naprodaj posebej) in uživali boste lahko v glasbi in filmih iz NAD C 700 V2, kot je predvideno, s popolnoma uglašenimi nizkimi toni in izboljšano jasnostjo . NAD C 700 V2 lahko shrani do pet Diracovih profilov za različne vire ali razporeditev sedežev in pogoje v prostoru.


NAD C 700 V2 ima tudi dvosmerni aptX HD Bluetooth, tako da lahko poslušate glasbo prek brezžičnih slušalk in pretakate zvok iz katere koli pametne naprave.


Legenda se nadaljuje

V pretočnem ojačevalniku NAD C 700 V2 BluOS lahko uživate na veliko načinov. Lahko služi kot središče samostojnega glasbenega sistema; ali delujejo kot del glasbenega sistema BluOS za celoten dom s kar 63 dodatnimi conami, s popolno podporo za zvok visoke ločljivosti. NAD C 700 V2 je mogoče kombinirati tudi z drugimi komponentami AirPlay 2 za glasbo po celem domu. S C 700 V2 lahko predvajate glasbo iz svojih najljubših pretočnih storitev, gramofona ali aplikacij za pametni TV ali iz glasbene knjižnice na pogonu USB prek zvočnikov; lahko pa poslušate prek brezžičnih slušalk. Digitalni in analogni vhodi NAD C 700 V2 se bodo prilagodili vašim starim komponentam.


Odkar je NAD leta 1978 predstavil legendarni integrirani ojačevalnik 3020, je blagovna znamka NAD znana po vrednosti, zmogljivosti in inovativnosti. S pretočnim ojačevalnikom C 700 V2 BluOS je NAD ponovno odkril to tradicijo za sodobno glasbeno dobo.

0 ogledov

Na področju zvoka visoke ločljivosti Eversolo DMP-A6 Master Edition izstopa kot vrhunska izbira za avdiofile, ki iščejo izjemno kakovost zvoka in inovativne funkcije. Ta napredni streamer ponuja mešanico najsodobnejše tehnologije, izvrstnega dizajna in neprimerljive zmogljivosti. V tem članku raziskujemo lastnosti, zaradi katerih je Eversolo DMP-A6 Master Edition bistvena komponenta v nastavitvah katerega koli avdiofila, s podrobnostmi o njegovih funkcijah, kakovosti zvoka in splošni vrednosti.

Vrhunska tehnologija in funkcije

Eversolo DMP-A6 Master Edition je zasnovan z najnovejšim napredkom digitalne avdio tehnologije. V svojem jedru ima streamer visoko zmogljiv DAC (Digitalno-analogni pretvornik), ki je sposoben obdelati ločljivosti do 32-bit/768kHz in izvorni DSD512. To zagotavlja, da je vsaka zvočna datoteka, od standardne kakovosti CD-ja do posnetkov najvišje ločljivosti, reproducirana z osupljivo jasnostjo in podrobnostmi.


Ena od izstopajočih lastnosti Eversolo DMP-A6 Master Edition je robustna zmogljivost pretakanja. Podpira široko paleto pretočnih storitev, vključno s Tidal, Qobuz, Spotify in drugimi, kar avdiofilom omogoča dostop do obsežne knjižnice visokokakovostne glasbe. Poleg tega je naprava pripravljena za Roon Ready, kar omogoča brezhibno integracijo v ekosistem Roon, ki ga avdiofili zelo cenijo zaradi prefinjenega upravljanja glasbe in funkcij predvajanja.


Eversolo DMP-A6 Master Edition se ponaša tudi z obsežnimi možnostmi povezljivosti. Vključuje uravnotežene XLR in neuravnotežene RCA izhode, več digitalnih vhodov in izhodov (USB, koaksialni, optični) in omrežno povezljivost prek Etherneta in Wi-Fi. Ta prilagodljivost zagotavlja, da je streamer mogoče preprosto integrirati v katero koli zvočno nastavitev, ne glede na to, ali gre za vrhunski stereo sistem ali konfiguracijo za več prostorov.


Audiofilska kakovost zvoka

Ko gre za kakovost zvoka, se Eversolo DMP-A6 Master Edition odlikuje z zagotavljanjem neokrnjene in poglobljene izkušnje poslušanja. Visokokakovosten DAC in skrbno zasnovano analogno vezje zagotavljata, da zvočni signal ne vsebuje neželenih šumov in popačenj. Posledica tega je zvok, ki je pregleden in dinamičen ter zvesto reproducira nianse izvirnega posnetka.


Zvočni podpis Eversolo DMP-A6 Master Edition je značilen po izjemnem pridobivanju podrobnosti, široki zvočni sceni in natančni sliki. Ne glede na to, ali poslušate občutljive nianse klasične simfonije ali močno dinamiko rock koncerta, ta predvajalnik predvajanja zagotavlja privlačno in realistično izvedbo. Nizki toni so globoki in nadzorovani, srednji toni so bogati in naravni, visoki toni pa jasni in razširjeni, zaradi česar vsaka zvrst glasbe zveni najbolje.

Eleganten dizajn in kakovost izdelave

Estetska privlačnost Eversolo DMP-A6 Master Edition je še en vidik, ki ga ločuje. Napravo odlikuje eleganten, minimalističen dizajn z visokokakovostnim aluminijastim ohišjem, ki ne le izgleda odlično, temveč zagotavlja tudi odlično zaščito pred elektromagnetnimi motnjami. Na sprednji plošči prevladuje velik zaslon z visoko ločljivostjo, ki ponuja intuitiven nadzor in enostavno navigacijo po vaši glasbeni knjižnici. Vsaka podrobnost konstrukcije Eversolo DMP-A6 Master Edition je bila natančno izdelana, da se zagotovi tako vzdržljivost kot vrhunska zmogljivost. Natančno izdelane komponente in robustna kakovost izdelave odražajo visoke standarde, ki jih avdiofili pričakujejo od vrhunske avdio naprave.


Uporabniku prijazen vmesnik in nadzor

Enostavnost uporabe je ključnega pomena za vsako zvočno napravo višjega cenovnega razreda in Eversolo DMP-A6 Master Edition to zagotavlja. Uporabniški vmesnik je zasnovan tako, da je intuitiven in odziven, kar uporabnikom omogoča enostavno brskanje po glasbenih zbirkah, dostop do pretočnih storitev in prilagajanje nastavitev. Velik zaslon na dotik zagotavlja jasne in podrobne informacije, kar olajša upravljanje predvajanja in konfiguracije sistema.

Poleg kontrol na napravi lahko Eversolo DMP-A6 Master Edition upravljate prek namenske aplikacije za pametni telefon. Ta aplikacija ponuja popoln nadzor nad vsemi funkcijami pretakalnika in zagotavlja priročen način za upravljanje glasbe iz udobja vašega stola za poslušanje.

Zaključek: vredna naložba za avdiofile

Skratka, Eversolo DMP-A6 Master Edition je izjemen streamer, ki avdiofilom ponuja neprimerljivo kombinacijo vrhunske tehnologije, vrhunske kakovosti zvoka in elegantnega dizajna. Njegov obsežen nabor funkcij, vključno s podporo za zvok visoke ločljivosti, obsežnimi zmožnostmi pretakanja in prilagodljivimi možnostmi povezovanja, ga naredi vsestranskega in dragocenega dodatka k vsakemu vrhunskemu avdio sistemu. Za tiste, ki zahtevajo najboljše pri predvajanju digitalne glasbe, je Eversolo DMP-A6 Master Edition vredna naložba. Njegova natančna izdelava in pozornost do detajlov zagotavljata, da prinaša nepon ovljivo glasbeno izkušnjo.
1 ogled

Updated: Jun 25Vrhunski zvok po neverjetni vrednosti

Serija Imagine ponuja vrhunski zvok z mislijo na cenovno dostopnost. Zvočniki, ki nosijo bogato akustično zapuščino, so natančno izdelani z vodilnimi tehnologijami, prenesenimi iz cenjene serije Synchrony. Imagine očara z zvokom in dizajnom ter zagotavlja spektakularno izkušnjo poslušanja, ki si jo zasluži vsak avdiofil.
Osupljiva jasnost

Impresiven bas. Polični model PSB Imagine B50 in samostoječa modela PSB Imagine T54 in T65 so varljivo tanki, vendar se vsak edinstveno ponaša z zvokom, ki je v nasprotju z njihovo velikostjo, zaznamovan z ikonično naravno čistostjo, dih jemajočimi podrobnostmi in močnimi nizkotonskimi zmogljivostmi. Kljub kompaktnim zvočnikom in prostornini ohišja zvočniki serije Imagine delujejo s presenetljivo impresivnim odzivom nizkih tonov, ki presega pričakovanja.
Eleganca v vsaki podrobnosti

Minimalistično zasnovane omarice serije Imagine se brezhibno prilagajajo vsakemu notranjemu dekorju. Na voljo v elegantni satenasto črni in beli barvi, so njihove nevtralne možnosti zaključka klasične in prefinjene. Aluminijasti okrasni obročki in posneti robovi izboljšajo estetiko in se v popolnosti ujemajo s serijo PWM za podporo vseh nastavitev domačega kina.


0 ogledov
bottom of page