top of page

Podjetje Modri zvok je vaš novi ekskluzivni ponudnik vrhunske audio in Hi-Fi opreme v Mariboru. Čeprav smo na slovenskem trgu novo podjetje, se naša ekipa ponaša z bogatimi izkušnjami na področju prodaje in strokovnega svetovanja o audio opremi. Slišali smo že na stotine različnih zvočnikov, ojačevalcev, CD predvajalnikov, v zadnjih letih pa tudi mrežnih predvajalnikov in bluetooth naprav. Zato vam lahko z gotovostjo pomagamo pri izbiri prave opreme za vaše potrebe in prostor.

 

Ne glede na to, ali iščete popoln sistem za domači kino, kompaktne zvočnike za dnevno sobo ali vrhunski gramofon za uživanje v vinilnih ploščah, bomo z veseljem prisluhnili vašim željam in vam strokovno svetovali. Tudi če ne veste točno, kaj iščete, vam bomo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali najti idealno rešitev.

 

Kot ekskluzivni uvoznik priznanih znamk NAD, Bluesound JBL Classic in PSB za Slovenijo vam lahko ponudimo izjemno široko paleto vrhunske audio opreme po konkurenčnih cenah. Večino artiklov imamo vedno na zalogi, kar pomeni, da vam ni potrebno dolgo čakati na dostavo. Poleg tega v naši trgovini najdete tudi ostale renomirane znamke, kot so  Pro-Ject, Atlas, Revel, Eversdolo in še mnogo drugih.

 

Imate posebne želje glede opreme ali razmišljate o celovitem preoblikovanju vašega doma, ki bi vključevalo tudi urejanje zvoka v bivalnih prostorih? Ni problema! Naša ekipa vam bo z veseljem strokovno svetovala, izbrala ustrezno opremo in poskrbela za profesionalno montažo in nastavitev.

 

Vabimo vas, da nas obiščete v naši trgovini v Mariboru na Jadranski ulici 27 (trgovski center Marina), kjer vas pred trgovino čaka velik brezplačen parkirni prostor.

Za dodatne informacije ali svetovanje nas lahko kontaktirate preko e-pošte, telefona, Viberja ali Facebooka.

!
salon.jpg
bottom of page